Websites

Van eenvoudige website tot uitgebreid informatieplatvorm,
wij helpen u graag verder.

Wordpress

Wij maken gebruik van wordpress voor de bouw van uw website. Deze software zorgt voor een compleet beheersysteem waarmee we pagina's bouwen, functionaliteit toevoegen en uw vormgeving beheren. Met wordpress beschikt u altijd over de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied.

Vormgeving

TOTdesign maakt gebruik van voor ontworpen thema's van Themeforest. Hier is voor elk wat moois te vinden. Van restaurant, hotel tot advocatenkantoor, alles is aanwezig. Waar nodig passen wij een thema aan zodat deze nog beter past. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een uniek ontworpen website

Plugins

Plugins zijn de bouwstenen voor extra functionaliteit in uw website. Contactformulieren, fotogalleries, vragenlijsten en E-commerce, het wordt allemaal geregeld met deze bouwstenen. TOTdesign kent zijn plugins en kan u goed van advies voorzien.

Zelf onderhouden

Omdat TOTdesign werkt met Wordpress bent u zelf in staat ook aanpassingen te maken in de website. Toevoegen van pagina's, aanmaken van nieuwsberichten, het is allemaal mogelijk. Natuurlijk kunt u ook alle aanpassingen aan ons overlaten zodat u zich op uw zaken kunt concentreren.

Maatwerk

Websites bouwen blijft toch maatwerk. Waar de één meer zijn teksten wil laten spreken gaat de ander meer voor sfeer. TOTdesign zorgt ervoor dat uw inhoud duidelijk in beeld gebracht wordt.

Projecten

Nieuwe website | Weer GezondOp

Nieuw logo Powerflex-fhp