Webshop

Van catalogus tot online verkoop kunnen wij voor u verzorgen.

Webshop

Meeliften op de steeds maar groter wordende groep van mensen die online aankopen doet? Woocommerce is het antwoord. TOTdesign bouwt zonder problemen een strakke webshop met diverse online betaal mogelijkheden. Als eigenaar heeft u een duidelijk overzicht van de bestellingen, verzendingen en betalingen.

Woocommerce

Om uw winkel vorm te geven maken wij gebruik van woocommerce, een uitgebreid e-Commerce plugin voor wordpress. Woocommerce verzorgt de volledige functionaliteit van uw webshop en geeft een goed overzicht van uw klanten en verkopen. Daarnaast installeren wij diverse plugins voor verzending en online betalen.

Online betalen

Een goede webshop kan niet zonder een goede en veilige manier van betalen. TOTdesign koppelt uw webshop aan alle, door u gewenste betaal- mogelijkheden zoals IDEAL, directe bankoverschrijvingen of Credit Card betalingen. Zo kunt u zich zorgeloos bezig houden met verkoop.

Verzenden

Het instellen van de juiste verzendkosten (briefpost, pakketpost, binnen- en buitenland) kan vaak lastig zijn. Met onze ervaring stellen wij het naadloos in voor uw producten in de webshop. Verzendkosten per product of per bestelling. Alweer een zorg minder.

E-commerce

Het bouwen en inrichten van een webshop geeft altijd een boel werk en gedoe. Productfoto's, omschrijvingen, prijzen, BTW, verzendkosten en online betalingen.

TOTdesign weet inmiddels de weg en richt in overleg met u de webshop in zodat u uiteindelijk een goed werkende en aantrekkelijk online verkoopkanaal hebt.

PROJECTEN

Nieuwe website | Weer GezondOp

Nieuw logo Powerflex-fhp