Nieuwe website Rembrandtkliniek

Voor de Rembrandtkliniek te Leiden, Laren, Breda en Amstelveen hadden we al eens een website gemaakt. Deze website was naar jaren van dienst aan helaas aan vervanging toe. Zo zijn we de afgelopen maanden bezig gegaan de inhoud van de website opnieuw in te delen en te voorzien van een nieuwe vormgeving.

Het grote probleem met de oude website was dat de inhoud compleet door elkaar gelopen was. Verschillende onderdelen stonden kris kras door elkaar heen. Daarnaast was de oude website ook niet responsive waardoor hij moeilijk leesbaar was op tablets en smartphones.

Tijd voor verandering dus.

We hebben de nieuweste items uit de kast getrokken om een zo modern en eigentijds mogelijk site neer te zetten voor de rembrandtkliniek. We hebben mooie sliders, google maps en video’s geïntegreerd. Daarnaast hebben we de informatie op de site ingedeeld in verschillende onderdelen. Behandelingen bij behandelingen en specialisten bij specialisten, netjes en duidelijk.

Ook hebben we een teammember pagina aangemaakt, waarmee we op verschillende plekken op de site, de bezoeker konden laten zien met welke dokter hij te maken zou krijgen. Belangrijk omdat we vonden dat de rembrandtkliniek over mensen en specialismen gaat en niet om spuiten en snijden. Het gaat uiteindelijk om samenwerking en vertrouwen.

Responsive website

Een responsive website is een website die op kleine schermen een aangepaste vormgeving mee krijgt. Ook de nieuwe website van de Rembrandtkliniek is compleet responsive opgebouwd en voldoet aan de laatste eisen.

Natuurlijk moet er altijd wel weer wat aangepast worden aan een website, de inzichten van vandaag zijn niet die van morgen. Maar we hopen de Rembrandtkliniek hiermee de komende jaren vooruit kan.

Comments are closed.